Cloud Confessions är ett årligt mycket uppskattat event med lika delar affärsutveckling och IT, för beslutsfattare inom IT-funktionen på Sveriges största företag. Arrangören IDG beräknar att mellan 150–200 beslutsfattare inom IT kommer att besöka eventet, som består av möten och intressanta föredrag.

IDG är världens och Sveriges största mediehus inom IT. Den 19 april bjuder IDG in till Sveriges ledande molnevent Cloud Confessions. Vi ser fram mot en heldag där vi delar erfarenheter av både ’’success stories’’ och utmaningar, legala risker och visioner.

ELITS är på plats med monter och talarrepresentanter under eventet – vi knyter nya affärskontakter, utbyter idéer och delar erfarenheter. Fredrik Sjöstedt, Grundare och CINO och Olle Rämsberg, Cloud Solution Architect pratar om ‘Varför så många misslyckas med att nå målen i sin molnsatsning’.

Vi tittar på orsakerna och de bakomliggande faktorerna till varför många molnsatsningar inte når hela vägen fram till den tänkta visionen. Med detta som utgångspunkt visar vi med konkreta exempel och diskussioner hur man kommer vidare, skapar rätt förutsättningar och visar på vägen framåt. /Fredrik Sjöstedt.

Läs mer här.