På tio år har ELITS vuxit från ett uppstartsbolag till ett globalt företag med närvaro i Europa, Nordamerika och Asien. Under det senaste decenniet har ELITS hjälpt sina kunder att förändra, expandera och anpassa sin IT i en evigt föränderlig digitaliserad omvärld. Denna resan har varit möjlig genom hårt arbete, hängivenhet och en övertygelse om att det är våra anställda som förmedlar vår unika kultur och positiva attityd. Därför är vi extrem stolta att kunna berätta att vi har blivit utvalda till topp 25 bland arbetsgivare i Sverige av Great Place to Work®.

Great Place to Work® är den världsledande experten när det kommer till att utvärdera arbetsplatser där hög tillit och hög prestation står i fokus. Genom GPTW® egna verktyg, medarbetarundersökningar och certifieringsprogram så sätter de branschstandard för vad det innebär att vara en bra arbetsgivare och vad som kännetecknar en fantastisk arbetsplats.  Varje år så sätter de ihop en lista med de 100 bästa företagen att arbeta för, och vi kan nu stolt säga att vi är bland de 18 bästa företagen i Sverige i kategorin medelstora organisationer.

Internt har vi alltid vetat om att vi har en unik och uppskattad företagskultur. Vi har kul på jobbet helt enkelt! Men naturligtvis är det fantastiskt smickrande att bli erkänd som en av de bästa arbetsplatserna i Sverige. Alla fantastiska medarbetare har gjort detta möjligt”, säger Linda Rämsberg, HR-ansvarig på ELITS. Linda fortsätter “- Vi uppmuntrar entreprenörskap och innovativt tänkande hos våra konsulter och vi litar på och står bakom deras beslut i det dagliga arbetet. Förtroende och möjligheten att kunna ta initiativ föder kreativitet, och det är grunden till all konkret förbättring och framgång.

Vi på ELITS kan inte nog upprepa hur stolta vi är över denna utmärkelse. Men samtidigt är detta inte ett bevis på att vi har nått målet, utan mer en värdemätare om vart vi befinner oss just nu. Arbetet med företagskultur är något som alltid måste utvärderas och finnas på agendan.

För oss är detta bara början. Eftersom vi befinner i konsultbranschen, och vårt sanna värde är den kompetens och kunskap som vi erbjuder våra kunder, så kommer vi aldrig sluta försöka förbättra oss. Kvalité är något man bygger inifrån och ut, men utmärkelser som denna ger oss möjligheten att visa nuvarande och framtida kunder att med Elits så får du expertkonsulter som gillar sitt arbete, och bär med sig detta till arbetet varje dag. Självklart gynnar det företagen vi arbetar för ur ett långsiktigt perspektiv”, säger Olle Hasselblad, VD.