Med ELITS tjänster och produkter släpper du loss kraften i din affär. Vi plockar bort komplexiteten ur IT och ger dig istället ett dynamiskt verktyg för att nå högre effektivitet, och skapa innovation.

Vår expertis. Det här är vad vi kan.

Vi hjälper dig att förbättra och förändra din IT

Med ELITS tjänster och produkter släpper du loss kraften i din affär. I tio år så har vi stöttat företag över hela världen att utvecklas, expandera och anpassa sig till evigt föränderliga marknadssituationer. Vi plockar bort komplexiteten ur IT och ger dig istället ett dynamiskt verktyg för att nå högre effektivitet, och skapa innovation.

Det finns bara en obeveklig sanning inom affärer; Förändring är konstant. Utifrån den verkligheten måste din IT ha förmågan att förändras. Vanligtvis betyder detta att riva ner gammal hårdvara, bara för att ersätta den med något marginellt bättre – En både kostbar och repetitiv strategi. Alternativet är att hitta en IT-partner som växer i takt med dina nuvarande och framtida affärsbehov, och som snabbt kan anpassa sig till nya scenarion.

Välkommen till ELITS – Another kind of IT.

Våra tjänster och lösningar.

Ta kontakt med en våra experter direkt.

Vare sig du vill prata med våra trevliga säljare, få förstklassig support eller ge oss feedback, det är bara att höra av sig!


Kontakta oss

010-20 99 400

Våra tjänster


Privat Moln

ELITS levererar privata molnlösningar till företag där skalbarhet, flexibilitet och säkerhet är prioriterade egenskaper för it-funktioner i verksamheten. Med ELITS Private Cloud som tjänst har du full kontroll över din it-miljö

IT Drift och Support

Vi är stolta över dem faktum att våra drift och supporttjänster alltid bygger på långsiktiga partnerskap med våra kunder. Är du redo att öka din affärseffektivitet och samtidigt riva kostnadsstrukturer?

Datalagring

I den totala kostnaden för IT så står vanligtvis datalagring för en femtedel av utgifterna. Sluta betala för volym, betala för faktiska kostnader. Trött på att betala för datavolym, istället för faktiska kostnader?

IT Service Management

Vi är experter på på att effektivisera processer och identifiera förbättringsområden, tillsammans med våra kunder. Är dina tjänster redo för den digitala revolutionen? 

Data Center Services

ELITS datacentertjänster levererar operationell expertris kombinerat med flexibla lösningar, för att tryggt hålla din affär uppkopplad. Har dina tjänster en stabil grund att stå på?

Förändringsarbete

Hur möter du behovet av ökad automatisering, agilitet och effektivitet med färre resurser? Läs mer!