Det ligger i vårt DNA att sätta kunden i fokus. Kundnytta är inbäddat i vårt sätt att göra affärer. Genom innovation hjälper vi dig att lyckas i en föränderlig värld.

Vi skapar lösningar, inte ursäkter.

Vi är ett värderingsstyrt företag som präglas av ansvarstagande, yrkesstolthet och en förståelse för att det vi gör idag säkerligen inte är det vi gör imorgon.
Vi är i IT-branschen och vi måste ta vår beskärda del av ansvaret, om det kör ihop sig, vilket det gör ibland. Vi spenderar inte tid att hitta på dåliga ursäkter. Vi spenderar vår tid till att lösa och framför allt förebygga problemet.

Trygg och säker IT-drift 24/7 365 dagar på året.

Sedan 2006 så har vi hjälpt våra globala kunder att omvandla trender och utveckling till verklig kundnytta. Under den tiden så har vi migrerat cirka 20 petabytes med data, skapat effektivare lagringslösningar som har generat kostnadsbesparingar på upp till 70% för vissa kunder, konsoliderat datacenter för högre tillgänglighet och levererat trygg och säker IT-drift 24/7 365 dagar på året. Vi gillar inte att skryta, så vill du få en mer detaljerad bild av all vår erfarenhet så är det bara att höra av sig.


Vad gör oss annorlunda?

Trygghet

Vi brukar svara att en anledning är att vi erbjuder trygghet. Trygghet genom att via förtroende och ett långsiktigt partnerskap skapa ett ökat värde för våra kunders verksamhet.

Hög kompetens

En annan anledning är våra medarbetares höga kompetens inom it- management, drift och infrastruktur.

Branschkunskap

Våra medarbetare har också en djup verksamhetskompetens inom flera branscher. Vi hjälper kunden att förstå möjligheterna med den senaste informationstekniken så att rätt beslut kan fattas utifrån de effekter de kan se i verksamheten.

Växa genom nöjda kunder

Vi har som ambition att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser och har som strategi att växa genom nöjda kunder. –utan våra kompetenta medarbetare fungerar ingenting. Vår förmåga att locka till oss, utveckla och behålla rätt medarbetare är därför avgörande för vår fortsatta utveckling.

Ägandeskap

Den kanske viktigaste anledningen till vad som gör oss annorlunda eller faktiskt unika är att våra kunder alltid har ägandeskapet till det som levereras.

Vi jobbar för dig

Vår ambition är att alltid sätta kunden först –Det ska aldrig finnas tvivel om för vems bästa ELITS arbetar.

Utmärkelser.