Vårt erbjudande.

ELITS har ett brett utbud av tjänster som hjälper er att maximera verksamhetsnyttan från er molnsatsning. Från rådgivning och konsulttjänster till nyckelfärdiga lösningar.

Rådgivning – strategi och vägval

Innan processen startar och under hela resan mot en färdig molnlösning så kommer ni behöva fatta många beslut. Låt ELITS vara ert stöd i denna process och dra nytta av vår långa och breda erfarenhet inom området.Vi hjälper er kort sagt med allt ni behöver för att er molnsatsning ska bli en framgång.

Vi hjälper er med

 • Analys
 • Kravspecifikation
 • Teknikval
 • Arkitektur
 • Säkerhet
 • Metodval

Konsulttjänster

Med våra konsulter har vi den bredaste kompetensen på marknaden inom moln. Vi har byggt några av de största och mest komplexa installationerna i Sverige och har djup kunskap om de dominerande plattformarna och teknikerna. Låt oss hjälpa er att bygga er egen moderna molnapplikationsplattform i ett helhetsåtagande eller stödja er inom de områden där ni behöver extra resurser.

Migreringtjänster

Till, från eller mellan olika molnplattformar. Publikt, privat eller hybridmoln spelar ingen roll, vi hjälper er under hela processen med att flytta era applikationer och data till den lösning där ni får ut störst affärsnytta.

Paketerade lösningar

 

 • Managed Private Cloud
  Vår managerade lösning för dig som vill ha ett privat moln färdigt och klart att köra direkt.
 • Public Cloud
  Våra populära publika molntjänster med OpenStack och containers i grunden beroend på dina val. Använd så mycket du behöver och betala bara för det du använder. Inget krångel och ingen inlåsning.
 • IaaS – Inrastructure-as-a-Service.
  Infrastruktur som tjänst. OpenStack färdigt att köras i vårt publika moln eller hos dig.
 • CaaS – Containers -as-Service
  Containrar som tjänst. En automatiserad containerplattform färdig att köras i vårt publika moln eller hos dig.

Säkerhet i molnet – vi har lösningarna.

SBI är vår egenutvecklade säkerhetsplattform. SBI står för Security Built In™ och består av en uppsättning mikrotjänster som löser några av de viktigaste säkerhetsutmaningarna för Cloud Native-applikationer. Vi erbjuder SBI i flera olika varianter, anpassade just för era behov och krav – alltid med support.

Nyfiken och vill veta mer?

Jonas Thorsell
Affärsområdesansvarig.


Vill du lära dig mer om ELITS molntjänster? Vänligen lämna dina uppgifter, så återkommer jag till dig snarast möjligt.
Självklart kan du kontakta mig direkt på tel. 0760-246686 eller jonas.thorsell@elits.com

Kontakta mig idag!