För att tillgodose våra kunders krav har vi ett nära samarbete med några noga utvalda partners.

Red Hat

Red Hat är den ledande leverantören av open source-mjukvara. ELITS är Red Hat Solution Provider Partner. Med fokus på molnlösningar så arbetar vi huvudsakligen med Red Hat OpenShift™ och kringliggande erbjudanden från Red Hat inom automatisering, virtualisering, operativsystem och datalagring. Detta innebär att vi kan hjälpa er med att etablera och förvalta era privata och publika molnlösningar.

Genom vårt partnerskap är ELITS också återförsäljare av Red Hats breda utbud av prenumerationer. Vi är redo att svara på era frågor kring dessa och hjälpa er att optimera era paketeringar.

Som Red Hat Solution Provider Partner har vi ett brett erbjudande av tjänster för våra kunder. Våra certifierade tekniker har lång erfarenhet av att arbeta med Red Hats lösningar och vi hjälper er att bygga, modifiera och underhålla er containerbaserade molnplattform.

Med Red Hats breda plattform för molninfrastruktur så kan vi leverera en komplett lösning till våra kunder. Från automatiserad OpenStack-infrastruktur via containerplattformen OpenShift till verktyg för utveckling av Cloud Native-applikationer har Red Hat ett heltäckande utbud. Våra arkitekter och certifierade teknikspecialister hjälper er att både formulera och realisera era ambitioner hela vägen till en agil IT-miljö.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur ELITS och Red Hat kan hjälpa er

Läs mer om Red Hat


Rancher Labs

Rancher Labs är en snabbväxande leverantör av lösningar och verktyg för Kubernetes containerhantering. Enligt 451 Research så kommer 76% av stora företag standardisera på Kubernetes som containerplattform inom tre år. De som ännu inte etablerat en containermiljö kommer behöva en certifierad distribution av Kubernetes samt ett effektivt verktyg för att hantera den miljön.

Rancher Labs erbjuder en kraftfull plattform baserad på Open Source som hjälper er att få ut maximal nytta av er investering. Med över 100 miljoner nedladdningar så är Rancher™ redan idag den mest spridda plattformen för hantering av Kubernetes.

Som partner till Rancher Labs har ELITS ett komplett tjänsteerbjudande för en lyckad implementation. Vi hjälper er med arkitektur och strategier, införande och kompetensöverföring samt etablering av DevOps och CI/CD-pipelines.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur ELITS och Rancher Labs kan hjälpa er

Läs mer om Rancher Labs


Trend Micro

Trend Micro är ett världsledande säkerhetsföretag med lösningar för molnsäkerhet. Med sina innovativa lösningar för molnsäkerhet så passar Trend Micro ihop med vårt erbjudande för säkerhet i molnet. Trend Micro Cloud One™ är en plattform med säkerhetstjänster för molnbyggare, utformad för att tillgodose era säkerhetsbehov i molnet idag och i framtiden. Oavsett var du befinner dig på din molnresa kan du lita på att Trend Micro Cloud One möter dina behov.

Trend Micro rankas som ledare inom Cloud Workload Security. Trend Micro har funnits i över trettio år och man jobbar enbart med säkerhet. ELITS erbjuder Trend Micros hela utbud av säkerhetsprodukter. Som specialister inom molninfrastruktur och utveckling fokuserar vi på Trend Micros lösningar inom molnsäkerhet och DevOps. En komplett säkerhetslösning för molnet bör inte bara täcka in applikationerna när de tagits i drift, utan inkluderas i utvecklingsstadiet i ett automatiserat flöde.

Utvecklare och arkitekter behöver inte gå omvägar och komplicera sitt arbete för att bygga in säkerhet då säkerheten är integrerad redan i utvecklingsstadiet. ELITS hjälper er med arkitektur och strategier, införande och kompetensöverföring samt etablering av DevOps och CI/CD-pipelines.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur ELITS och Trend Micro kan hjälpa er med säkerhetslösningar för er molnsatsning.

Läs mer om Trend Micro

Nyfiken och vill veta mer?

Fredrik Wikberg
Affärsområdesansvarig.


Vill du veta dig mer om ELITS utvecklingstjänster? Vänligen lämna dina uppgifter, så återkommer jag till dig snarast möjligt.
Självklart kan du kontakta mig direkt på tel. 010-20 99 441 eller fredrik.wikberg@elits.com

Kontakta mig idag!