Vilken är din passion?

Hitta din roll i teamet?

Är du en av de bästa och vill arbeta med framtidens it-lösningar redan idag? Då ska du ta chansen och söka till någon av konsultrollerna hos Saab. Mer information om rollerna under Customer Team - Saab. Är du nyfiken på att veta mer om Saab och vårt samarbete? Läs mer här.

Är du en av de bästa och vill arbeta med framtidens it-lösningar redan idag? Sök då till någon av konsultrollerna i Customer Team - Saab. Läs mer om Saab och vårt samarbete!


Vi är annorlunda.

Vi tror du kommergilla oss!

Våra medarbetare är hela grunden för vår verksamhet - sedan starten 2006, har vår förmåga att identifiera, attrahera och utveckla nya ELITSianer varit helt avgörande för vår fortsatta utveckling. Det är ingen skillnad idag - målet är detsamma; Vi vill hitta de bästa konsulterna . Eftersom vi befinner i konsult-branschen, och vårt sanna värde är den kompetens och kunskap som vi erbjuder våra kunder, så kommer vi aldrig sluta försöka förbättra oss. Kvalité är något man bygger inifrån och ut. Är du en expertkonsult som vill ta nästa steg?Häng med på resan!

Vår förmåga att identifiera, attrahera och utveckla nya ELITSianer är helt avgörande för vår fortsatta utveckling. Vi vill hitta de bästa konsulterna - är du en expertkonsult som vill ta nästa steg? Häng med på resan!

110

ELITSianer.

19

Nationaliteterglobalt.

70

Kunder

18

Rankad som nr 18av Great Place To Work®

Jag vill träffa dig!

Jag tror du ärperfekt!

Under det senaste decenniet har vi hjälpt våra kunder att förändra, expandera och anpassa sin IT i en evigt föränderlig digitaliserad omvärld. Resan har varit möjlig genom hårt arbete, hängivenhet och en övertygelse om att det är våra medarbetare som förmedlar vår unika kultur och positiva attityd. Välkommen till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi hjälper våra kunder att förändra, expandera och anpassa sin IT i en evigt föränderlig digitaliserad omvärld - genom hårt arbete, hängivenhet och en över-tygelse om att det är våra medarbetare som förmedlar vår unika kultur och positiva attityd. Välkommen till en av Sveriges bästa arbetsplatser!