Som konsultchef på ELITS jobbar Michael med ett team av konsulter med uppdrag hos kunder på flera håll i landet. Mycket fokus ligger på att coacha konsulterna i sina karriärer, att de ska trivas i sina roller och uppdrag och ha möjlighet att prova nya saker och utvecklas inom branschen.  

Vi tar kunderna in i framtiden med nya, moderna, och agila lösningar.  

Michael Ovinder

Michael står framför en glasvägg och har vit skjorta på sig.

Michael jobbar tillsammans med de andra konsultcheferna för att ELITS ska ligga i framkant inom branschen, söker bra utbildningar för anställda, hålla oss uppdaterade på vilken teknik som är aktuell och framförallt, vilken teknik som är framtiden.  

Han upplever att ELITS fokuserar på relevanta områden som cybersäkerhet, DevOps och ELITS fokus på cloud-transformation – alltså att vi hjälper kunder från den klassiska onprem-lösningen till mer agila och moderna lösningar i molnet. Själv började Michael som konsult inom lagring och virtualisering med fokus på VMware och Netapp, efter en utbildning till data/elektroingenjör. En tekniker i grund och botten med stort teknikintresse.  

Ett kännetecken hos ELITS-konsulterna jag ser redan nu är att de är nyfikna, delar mitt stora teknikintresse och de tycker om att ta sig an nya utmaningar. De som vill ha ett familjärt bolag med mycket gemenskap och få jobba med den senaste tekniken som kan göra nytta och ge mervärde till kunderna har hittat rätt hos ELITS.  

 ELITS försöker ligga i framkant i IT-konsultbranschen och Michael tror att den breda kompetensen tillsammans med den lokala närvaron uppskattas av kunderna.  

 ELITS har stor möjlighet att hjälpa kunden på flera plan i leveransen och numera även tillgång till hela Ivers kompetens. Det är så vi tar kunderna in i framtiden till nya, moderna lösningar.  


För mer information, kontakta

Victoria Eidenvall, informationsansvarig.
Telefon 073-357 5608, victoria.eidenvall@elits.com