Linköping, Sweden, 27 Augusti 2019 – ELITS är kända för att locka duktiga medarbetare med mycket driv och engagemang och denna gång är inget undantag. Vi kan med stolthet berätta att Lotta Schöld blir en av oss och tillträder som ny konsultchef till huvudkontoret i Linköping.

Jag är mycket glad för att börja på ELITS i Linköping! Jag ser fram emot att få vara med att skapa framgångar ute hos våra kunder och tillsammans med alla ELITSianer.


Lotta.

– Jag kommer ta ansvar för konsultgrupperna för två av våra kunder på ELITS. Konsultsidan är ett affärsområde där det kommer hända mycket framöver, så det känns verkligen spännande, säger Lotta.

– ELITS verksamhet i Linköping fortsätter att växa kraftigt och vi behöver förstärka organisationen med ytterligare en konsultchef i Linköping. För att ta hand om våra medarbetare och kunder på bästa sätt, och för att kunna fortsätta växa vidare framåt, är vi därför oerhört glada att välkomna Lotta Schöld som ny konsultchef på ELITS, säger Olle Hasselblad, VD.


Lotta kommer närmast från produktbolaget Zenterio, där hon arbetade som Head of Business Operations & Head of Marketing. Dessförinnan kom Lotta från Apple-branschen där hon jobbade som Försäljningschef. Här får ni chansen att lära känna henne lite närmare!

Varmt välkommen Lotta!

Hur kom det sig att du valde ELITS?
Redan vid första kontakten fastnade jag för hur ELITS tänker, agerar och levererar. ELITS har ett starkt kundfokus, finns globalt – och närvaron och engagemanget i allt ELITS gör är verkligen genuin.

Vad ser du mest fram emot?
Jag ser fram emot resan tillsammans med ELITS, lära känna ELITSianerna, vår affär och våra kunder. Att få göra en utvecklingsresa!

Vad kommer du främst fokusera på?
Som ny Konsultchef är det först och främst viktigt att lära känna ELITSianer, kunder och vår expertis.

Vad kommer du att tillföra?
Då jag kommer från olika branscher, med lång erfarenhet från bland annat Apple och TV teknik-branschen – har jag en härlig portfolio med erfarenheter med mig. Jag har en passion för människor, affärer och innovation.

Varm välkommen till ELITS!
Tack!


För mer information, kontakta

Roger Haraldsson, informationsansvarig.
Telefon 073-359 0240, roger.haraldsson@ELITS.com.