Linköping, Sweden, 10 april 2019 – ELITS är kända för att locka duktiga medarbetare med mycket driv och engagemang och denna gång är inget undantag. Vi kan med stolthet berätta att Erik Björndell blir en av oss och tillträder som ny ansvarig för ELITS verksamhet i Göteborg.

Jag känner stolthet att bli utvald till att etablera ELITS inom Göteborgområdet och det är med spänning jag tar mig an de möjligheter och utmaningar som denna roll kräver. Jag ser fram emot att tillsammans med alla öppna och härliga ELITSianer skapa ett ordentligt avtryck i Göteborgsregionen.


Erik.

ELITS har de senaste åren haft en stark tillväxt och förstärker nu ledningen med Erik Björndell. Erik tillträder rollen som ansvarig för verksamheten i Göteborg, för att förstärka ELITS position och tillväxt i Göteborgsområdet. Erik har mångårig och mycket bred erfarenhet från den lokala it-marknaden i Göteborgsregionen. Erik kommer närmast från IT-bolaget Zetup, där han varit delaktig i bolagets uppbyggnad och framgångar de senaste 18 åren. Erik har under åren på Zetup haft olika roller i allt från projektledare, presalesengineer till Service Delivery Manager.

– Det känns oerhört spännande att ELITS nu tar ett nästa steg och skapar ett större avtryck i Göteborg. Inte mins är det oerhört roligt för oss att detta sker under ledning av Erik Björndell, som har mångårig och mycket bred erfarenhet från den lokala marknaden. Med den starka drivkraften från automotive-industrin är Göteborg en oerhört intressant marknad för ELITS och matchningen mot våra största specialistområden Open Source, Linux och Cloud är mycket bra. Erik har alla de kvaliteter som är utmärkande för ELITS och vi är mycket glada att nu ha honom i vårt lag, och vi ser framför oss en växande verksamhet av konsulter med hög kompetens och erfarenhet från utmanande IT-miljöer. Med Eriks höga kompetens, ledaregenskaper och goda branschkännedom kommer vi att få en flygande start i Göteborgsområdet, säger Olle Hasselblad, VD.


Varmt välkommen Erik!

Hur kom det sig att du valde ELITS?
Jag har från utsidan följt ELITS ända sedan starten och har alltid tilltalas av värderingarna i bolaget. Att både anställda och kunder mår bra är otroligt viktigt för mig. Långa relationer är bättre än kortsiktiga affärer. När jag fick möjlighet att bli en av er med fokus på att etablera ELITS på kartan i Göteborg var valet enkelt.

Vad ser du mest fram emot?
Att tillsammans med alla öppna och härliga ELITSianer skapa ett ordentligt avtryck i Göteborgsregionen.

Vad kommer du främst fokusera på?
Initialt kommer fokus ligga på att bli fler medarbetare och öka kundbasen i Göteborg, det finns ett otroligt sug efter kompetens inom ELITS spetsområden. Jag kommer även försöka bidra med mina kunskaper kring tjänsteuppbyggnad och teknik.

Vad kommer du att tillföra?
Mycket energi och engagemang,  jag har även en stor kunskapsbank och erfarenhet kring hur man bygger upp tjänster inom infrastruktur och middleware.

Varm välkommen till ELITS!
Tack!


För mer information, kontakta

Roger Haraldsson, informationsansvarig.
Telefon 073-359 0240, roger.haraldsson@ELITS.com.