Linköping, Sweden, 12 Oktober 2020 – ELITS, ett kompetensledande svenskt bolag inom IT-drift och molntransformation, har utestts till Red Hat Advanced Business Partner i Sverige.

ELITS kan stolt meddela att vi utsetts till Red Hat Advanced Business Partner i Sverige. Som en del av Red Hats partnerekosystem har ELITS visat att vi kan erbjuda Red Hat-certifierad expertis och att vi har en meritlista för att slutföra framgångsrika Red Hat-projekt. Som Advanced Business Partners kan ELITS framgångsrikt stödja implementering av Red Hats hybridmolnprodukter, inklusive Red Hat Enterprise Linux, Red Hat OpenShift, Red Hat OpenStack Platform, Red Hat Storage och Red Hat Middleware. Som partner erbjuder vi teknisk expertis och arbetsmetoder för att leverera en hög grad av kundnöjdhet i en rad distributionsscenarier och projekt.

– Red Hats partnerekosystem är en viktig komponent för att leverera kraftfulla och flexibla open source-lösningar. Vi är glada över att ha ELITS som Advanced Business Partner och ser fram emot att leverera open source-innovation till våra gemensamma kunder.
/Oskar Palmblad, Senior Partner Engagement Representative, Red Hat.

Genom partnerskapet förenas även två företag på teknikens framkant och med samma grund-läggande syn på plattformsoberoende och Open Source. ELITS kommer att erbjuda en fullständig uppsättning av tjänster för den svenska marknaden, alltifrån konsulttjänster till paketerade lösningar.

– Vi är mycket stolta att vi har kvalificerat oss som Red Hat Advanced Business Partner. Vår nya partnerstatus i kombination med vår långa erfarenhet och djupa kunskaper inom modern molnteknik gör att vi nu kan erbjuda våra kunder ännu bättre och mer kompletta lösningar som levererar maximalt affärsvärde.
/Jonas Thorsell, Affärsansvarig, ELITS


Läs mer

elits.se/redhat/
Red Hat Connect för affärspartners


Pressmeddelande som PDF

För mer information, kontakta

Roger Haraldsson, informationsansvarig.
Telefon 073-359 0240, roger.haraldsson@ELITS.com.

Om ELITS

ELITS är en lokal leverantör, med global leveransförmåga, av IT-drift och infrastrukturlösningar. Genom vår närvaro i Europa, Nordamerika och Asien erbjuder vi effektiv service och support dygnet runt, alla dagar på året. Med starkt kundfokus, lyhördhet och handlingskraftiga medarbetare skiljer vi oss från de internationella IT-jättarna. ELITS är – och levererar – Another kind of IT.

Informationen lämnades för offentliggörande den 12 oktober kl. 10.00.