Vi på ELITS är stolta över att ha blivit certifierade som ett ‘‘Great Place to Work’’. –Jag tror att alla som redan arbetar inom ELITS delar uppfattningen och känslan av att vi har en unik kultur och upplever den positiva kraften i organisationen. Men nu har vi ett tjusigt certifikat som vi kan visa för alla andra, säger Linda Rämsberg, HR Manager.

ELITS is very proud of this years employee survey:

94 % says ELITS is a great place to work.93% would recommend ELITS as a good employer to others.92% can recommend ELITS products and services.92% are proud to tell others they work here.95% thinks management is honest and ethical in its business practices.

Certifieringen är baserad på Great Place to Work Institutets globala standard för vad som karakteriserar en fantastisk arbetsplats. Utvärderingen grundar sig i 25 års empirisk forskning och analys, kombinerat med flera miljoner av medarbetarundersökningar som är genomförda i över 50 länder.

Det är viktigt att nämna att certifieringen till största del bygger våra medarbetares upplevelser av sin arbetssituation. Detta gör att den skiljer sig från andra certifieringar som t.ex. ISO 9000, vilken vi också har, där man främst utvärderar om man har system och processor på plats för att säkra produkt och tjänstekvalitet.
/Linda Rämsberg.

Så om du vill arbeta i ett företag som verkligen är ett Great Place to Work, tveka inte att skicka in ditt CV eller bara slå oss en signal!

Bli en del av oss här på ELITS, och gör oss till ett ännu bättre Great Place to Work!