Välkommen till en futuristisk förmiddag! Vi på ELITS, tillsammans med våra vänner på Microsoft, NetApp och Telenor Connexion, bjuder in till en diskussion om den spännande utvecklingen av Enterprise IT.

Vår omvärld blir mer och mer komplex och uppkopplad. Uppskattningar säger att 28 miljarder enskilda ting kommer att vara anslutna till internet år 2020. Då är det inte långsökt att säga att fler och fler företag kommer att behöva addera applikationsutveckling och datalagring i sin affärsstrategi.

Den globala industrisektorn är tvungen att genomgå en fundamental strukturell förändring liknande den industriella revolutionen när “Internet of Things” gör stor entré. Allting runt omkring oss blir mer och mer digitaliserat och uppkopplat, vilket etablerar nätverk mellan maskiner, människor och internet Detta skifte skapar helt nya ekosystem med utrymme för högre produktivitet och lönsamhet.

Då denna utveckling rusar framåt så ställs många företag inför IT-utmaningar som de aldrig har stött på tidigare. Med konsumentkrav på tillgänglighet och säkerhet så blir det avgörande av hitta en IT-struktur där effektivitet, affärsnytta och innovation går hand i hand.

Frukosten riktar sig till dig som är affärsorienterad IT-chef, teknikintresserad marknadschef eller varför inte en tillväxtfokuserad VD. Antalet platser är begränsat så anmäl dig snarast till seminariet som är kostnadsfritt.

It always feels great to be acknowledged for your work, and especially in such a recognised forum as the Veeam Community, says Luciano. Hopefully my contributions will add value to the individuals involved. I will keep posting on my blog!