Linköping, Sverige, 25 maj 2022.ELITS blir CHIP-partner hos Hashicorp.

Som ett av de första företagen i Norden blir ELITS Certified Hashicorp Implementation Partner. Med detta stärker ELITS sitt erbjudande inom säkerhet och automatisering för modern infrastruktur.

Vår ambition på ELITS är att du bara ska behöva en partner för IT-infrastruktur – oavsett teknik. För oss är det därför naturligt att se helheten. Den helhet som är vardagen för de flesta organisationer. Vi är helt enkelt med under hela resan till en mer agil IT-miljö.

– Modern infrastruktur kräver idag ett helt annat förhållningssätt till säkerhet, när applikationer idag behöver finnas i en molnmiljö och ibland använda delade resurser över hela organisationen på ett säkert sätt, säger Jonas Thorsell, Cloud Business Manager på ELITS.

Certifieringarna inom Vault och Terraform befäster ELITS position som infrastrukturspecialister i en värld där applikationsutvecklingen flyttas mer och mer ut i molnet.

Vi är glada över att ELITS har investerat i att utbilda och certifiera sina konsulter. HashiCorp behöver skickliga och erfarna lösningspartners som är certifierade på  HashiCorp Terraform och HashiCorp Vault. Vi ser fram emot att arbeta nära ELITS för att öka användningen av molndrifts-modellen och maximera värdet för våra kunder”, säger Mark Mason, Senior Director Partners and Alliances, EMEA, HashiCorp.


Om HashiCorp

HashiCorp är ledande inom mjukvara för automatisering av infrastruktur för molnstruktur. HashiCorp gör det möjligt för organisationer att anta konsekventa arbetsflöden och skapa ett rekordsystem för automatisering av molnet: infrastrukturförsörjning, säkerhet, nätverk och applikationsdistribution. HashiCorps produktportfölj inkluderar Vagrant™, Packer™, Terraform®, Vault™, Consul®, Nomad™, Boundary och Waypoint™. HashiCorp erbjuder produkter som öppen källkod, företagstjänster och som hanterade molntjänster. Företaget har sitt huvudkontor i San Francisco, även om de flesta av HashiCorps anställda arbetar på distans, strategiskt fördelade över hela världen. För mer information, besök hashicorp.com

För mer information, vänligen kontakta:

Jonas Thorsell, Cloud Business Manager
Telefon: +46 76 024 66 86
E-post: jonas.thorsell@elits.com