ELITS är ett globalt IT-tjänsteföretag som erbjuder drift-och infrastrukturlösningar, med verksamhet i Europa och Nordamerika. Vi är också ett företag som valt att gå vår egen väg. Det gäller allt från affärsmodell till syn på medarbetarskap och företagskultur. Här finns inte de stelbenta hierarkierna, det kortsiktiga fokuset eller de kontraktsdrivna affärerna. Istället tror vi på att ge våra medarbetare stora och tydliga mandat att agera för våra kunders bästa i sin vardag. Vi tror på transparens, ärlighet och tillit. Det skapar en vänlig arbetsmiljö, där människor trivs och därför gör ett bra jobb.

ELITSär ett globalt IT-tjänsteföretag som erbjuder drift-och infrastrukturlösningar, med verksamhet i Europa, Nordamerika och Asien. Vi är också ett företag som valt att gå vår egen väg. Det gäller allt från affärsmodell till syn på medarbetarskap och företagskultur. Här finns inte de stelbenta hierarkierna, det kortsiktiga fokuset eller de kontraktsdrivna affärerna. Istället tror vi på att ge våra medarbetare stora och tydliga mandat att agera för våra kunders bästa i sin vardag.Vi tror på transparens, ärlighet och tillit. Det skapar en vänlig arbetsmiljö, där människor trivs och därför gör ett bra jobb.

Linus Berglund, Rekryteringsansvarig.

Vi erbjuder dig som anställd både teknisk och personlig utveckling. Vi hjälper dig att uppnå dina mål!

Ett great place att arbeta på

Faktum är att vi trivs så bra att nio av tio medarbetare gärna rekommenderar ELITS till sina vänner och bekanta. Det är en av anledningarna till att Great Place to Work certifierat oss som en av de bästa arbetsplatserna i landet i vår bransch – något som vi är både stolta och ödmjukt tacksamma över.

Vi ger dig kraften att styra din vardag

Vi som jobbar på ELITS sitter ofta helt integrerat i våra uppdragsgivares organisationer. Därför uppmuntrar vi egna initiativ och självständigt beslutsfattande hos våra medarbetare. Det ger var och en av oss det självförtroende som vi behöver för att föreslå och genomföra förbättringar hos våra kunder. När du jobbar hos oss har du alltid nära till ledningen, som uppmärksamt lyssnar på alla dina förslag och idéer. Kanske handlar det om hur du vill utveckla dig och växa som yrkesperson och människa?

Omtänksamt – och roligt!

Vi tror också på gemenskap och delaktighet. Det tar sig uttryck på många sätt – i hur vi håller varandra informerade och uppdaterade, hur vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter – men också på hur roligt vi har tillsammans när vi träffas vid sidan av vardagsjobbet. Här på ELITS möts du av en äkta omtanke och ett förmånspaket som inte minst syftar till att du ska må bra och hitta rätt balans i livet.

En familjär känsla där du kan vara med och dela på framgångarna

Ja, vi har en speciell, familjär kultur som är lite annorlunda jämfört med andra globala IT-företag. Det märks till exempel på hur omtyckta våra olika medarbetar- och familjeaktiviteter är. Och på ett långsiktigt synsätt, där alla fast anställda medarbetare också erbjuds delägarskap i ELITS. Allt för att kunna vara med och dela på framgångarna och skapa ännu starkare känsla av inflytande och delaktighet.

Här, på en annan sorts arbetsplats.

Uppdragen, ELITSianerna och möjlighet att göra skillnad.

Hos oss på ELITS finns de spännande projekten och utmaningarna som ger dig både ny kunskap och personlig utveckling. Du växer tillsammans med övriga ELITSianer, samtidigt som du får ett stort eget ansvar för din egen utveckling.

Här finns de bästa specialisterna och engagerade erfarna ledare, alla med gedigen kompetens som ger dig allt stöd du behöver på din resa hos oss. Mixen av människor och vår kultur gör samtidigt arbetet både lustfyllt och roligt.

Var med och utveckla dig själv och våra kunders verksamhet genom att engagera dig i deras utmaningar.

 

Välj ett jobb som passar dig!

Hittar du inte ett jobb som passar dig? Välkommen att connecta med oss!

Våra medarbetares kunskap och kompetens är avgörande för vår framgång.

Vi strävar efter att ge varje medarbetare möjlighet att verka utifrån sin fulla potential. Att ständigt utvecklas och växa som individer, team och organisation är ett huvudområde för ELITS.

Det finns oftast många olika vägar att uppnå ett individuellt utvecklingsmål och tillsammans med din närmsta ledare tar vi fram en plan för just dig. Det kan exempelvis vara en kombination av tillvägagångssätt, som att utbyta erfarenheter med en kollega, praktiskt testa, gå en utbildning, delta i framtidsseminarium och/eller att använda onlineplattformar för lärande som vi erbjuder våra medarbetare.

Utvecklingsresan inom ELITS kan se olika ut. Någon önskar ibland specialisera sig inom ett visst område medan en annan önskar bredda sin kompetens. Uppdragen hos kundföretagen kan vara av lokal karaktär, ibland centrala projekt och andra gånger globala leveranser med hela världen som arbetsfält. Att byta kund och få erfarenhet av olika typer av miljöer kan också vara del av en medarbetares utvecklingsresa. Tillsammans med din närmsta ledare sätter ni en utvecklingsplan som gynnar både dig och ELITS, och även kunden.

På ELITS är det naturligt att vi delar med oss av vår kunskap, att vi ber om hjälp och ger en hjälpande hand. Vi strävar alltid själva efter att bli bättre och samtidigt göra varandra bättre. Du är aldrig ensam utan har hela ELITS samlade kompetens nära till hands.

Livet på ELITS

Vi har som ambition att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser och är övertygade om att engagerade medarbetare och lojala kunder skapar lönsamhet och tillväxt.

Detta gör vi genom att erbjuda de bästa IT-specialisterna, som var och en bidrar till att skapa den bästa kundupplevelsen – utan våra kompetenta medarbetare är vi ingenting. Vår förmåga att locka till oss, utveckla och behålla rätt medarbetare är därför avgörande för vår fortsatta utveckling.

Vi strävar efter att vara en annan sorts arbetsplats I vår bransch, kanske unik. Vi har en öppen, familjär kultur som ser till människan bakom medarbetaren. Vi arbetar aktivt för att bevara känslan av ett det lilla företagets mentalitet, som bygger på ärlighet, tillit och samarbete, samtidigt som medarbetaren ska känna styrkan och tryggheten I att ha tillgång till hela ELITS.

Att ta plats och att få ta plats är en del av vårt DNA – genom en öppen och ärlig kommunikation uppmuntrar vi till dialog och respekterar varandras åsikter.