Den 16 november är det dags för Management Events 600Minutes ICT Trends and Solutions 2017. Eventet är ett årligt tvärindustriellt arrangemang för beslutsfattare inom IT-funktionen på Sveriges största företag. Arrangören Management Events beräknar att drygt 200 beslutsfattare inom IT kommer att besöka eventet, som består av möten, runda-bordssamtal och intressanta föredrag.

Lotta Sundqvist, Tove Stockeld och Jim Johansson är på plats för att tala om de trender som utmanar och förändrar IT-chefens roll i alla verksamheter – hur man bygger ett starkt och säkert moln, fördelar med verksamhetsnära konsultstöd, våra tjänster och hur det är att arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Lotta Sundqvist är kvinnan vid rundabordsdiskussionen den här gången. Temat är syftet med din molnsatsning. Förutom samtal om syftet med molnsatsningar så kommer Lotta också dela med sig av intressanta kundcase – ett där ELITS bland annat hjälpte en kund att korta deras time to market från 10 dagar till 8 timmar. Vi syns!

Tveka inte att kontakta Lotta, Tove eller Jim redan idag.

Läs mer här.