Datalagring

Se vår film - Another Kind of Storage

En pålitlig lagringspartner som växer med dina affärsbehov

När man bryter ner en generell IT-budget så spenderas närmare en femtedel på datalagring. Men är du trött på att betala för använd volym, istället för din leverantörs faktiska kostnader?

ELITS är en av Europas mest anlitade lagringspartners. Tillsammans med några av världens mest datatunga utvecklingsföretag har vi skapat en unik model för datalagring och drifttjänster. Vår erfarenhet visar att vi kan erbjuda starkare säkerhet, bättre kapacitet och högre tillgänglighet än traditionella lagringsleverantörer.

Låter det för bra för att vara sant?

Vanligtvis när någon påstår sig vara både bättre och mer kostnadseffektiva i samma mening så är det något som inte stämmer. Men i vårt fall så är det faktiskt sant. Men vår unika kostnadsmodell, i kombination med den erfarenhet och expertis vi har inom området, så skapar vi en påtaglig effekt både på ditt företags affärseffektivitet, samtidigt som vi reducerar kostnadsbilden.

Välkommen till ELITS – Another kind of Storage.

Fördelar med vår datalagringslösning - Få total kostnadskontroll över din datalagring

 • Förenkla och konsolidera din data
 • Reducera operationell risk
 • Förbättra användare och lagringseffektivitet
 • Få direkttillgång till experter
 • Support 24/7, 365 dagar om året

Prata med en lagringsexpert!

Ring!

010-20 99 400

På en global nivå är tillväxten av data exponentiell

Företag runt om i världen tar stora cap/op-ex investeringar i infrastruktur och drift av lagring. Men drivs köparen och säljaren av samma incitament, eller är de kanske är deras strategier rakt diametrala? En typisk lagringsleverantör tar vanligtvis betalt för den volym som lagras eller accessas, istället för deras faktiska kostnader. Detta lämnar få, eller inga, incitament till att erbjuda en lagringstjänst som har kundens långsiktiga behov i åtanke.

När de blev tillfrågade så svarade beslutsfattare i företag med över 200 anställda:

Att de inte har en policy för hur länge email ska sparas 55%
Inventerar inte sin data på regelbunden basis 58%
Prioriterar inte sin data 60%
Filtrerar inte vad som lagras i molnet 64%

En lagringslösning som stöttar din affär

Trött på att betala för volym istället för faktiska kostnader? Om så är fallet så tycker vi att du borde ringa oss. Vi erbjuder paketerade lösningar med allt ifrån nyckelfärdiga datacenter, men valbar extern eller intern support, nödvändig hårdvara, nätverkslösningar, mjukvara och licenser, allt kopplat till vår 24/7 support. Genom vår globala organisation så kan vi stötta dig alla timmar på dygnet, varje dag året runt. 

Varför kunder väljer oss

Som lagringsleverantör är det vårt yttersta ansvar att se till att vi erbjuder lösningar som bidrar till din effektivitet, och utvecklar både din affär och IT. Vi gör datalagring enkelt för dig, och tar med flexibilitet, snabbhet och innovation in i lösningen. Genom vår unika affärsmodell för lagrings- och drifttjänster så skapar vi den bästa kundupplevelsen med total transparens i kostnader.

Välkommen till ELITS – Another kind of Storage

Våra lösningar

 • Enterprise-lagring.
 • Lagring som tjänst.
 • Primary storage.
 • Backup and Recovery.
 • Archive.
 • Business Continuity.

Få en strategisk och affärsorienterad analys av din existerande lagringslösning, och hur den möter framtida behov.

Vi erbjuder dig en rådgivning kring ditt företags förutsättningar och framtida behov inom datalagring. Samtidigt berättar vi gärna mer om hur vi lyckats halvera kostnaden för datalagring hos många av våra svenska och internationella kunder.

Vår analys grundar sig i tio års erfarenhet av krävande storagemiljöer. Vi erbjuder dig ett strategiskt underlag för effektivisera existerande investeringar, och förstå framtida behov. Huvudsyftet med analysen är:

Datalagring - Analys och utvärdering

 • Överblick kring existerande infrastruktur
 • Vilka eventuella brister finns i lösningen
 • Teknisk analys av nuvarande lagringslösning, med rekommendationer
 • Förslag på design ur ett framtida perspektiv.

Analysen följer en enkel process i fyra steg; projektstart, utförande, design & lösningsförslag samt presentation och överlämning av material. Vid avslutat projekt presenterar vi våra resultat i en workshop, och diskuterar lösningar. Analysen är inte i någon form ett bindande avtal, och kostnader presenteras endast som förslag om ni väljer att gå vidare med våra förslag.

Välkommen till ELITS – another kind of Storage.

Boka en utvärdering och analys!

Ring eller fyll i formuläret nedan!

Datalagringslösningar

Enterprise Storage definierat av dig.

Enterprise Storage har utvecklats snabbt under de senaste åren. Big data, IoT och molnlösningar har startat en rörelse mot olika nya tekniker. Men vare sig det är hyperkonvergerad infrastruktur eller mjukvarubaserad lagring som är trenden, så behöver du fortfarande en partner som gör din lagring enkel att hantera. en partner som tar flexibilitet, lyhördhet och effektivitet med sig in i lösningen.

Vårt globala lagringsteam hanterar över åtta petabyte med data, hanterar och hjälper över 70 000 användare, i över 100 000 olika lagringsområden. Så hur hjälper vi våra kunder på bästa sätt? Med en närvaro på tre olika kontinenter så har vi möjligheten att arbeta nära våra kunder, och erbjuda starkare säkerhet, högre agilitet och bättre tillgänglighet än traditionella tjänsteleverantörer. Eftersom vi är närvarande på nio olika siter så har vi styrkan att arbeta lokalt, men agera globalt.

Välkommen till ELITS – Another kind of Storage.

Vi kombinerar lokal användarvänlighet, med global leverans.

 • Global närvaro på tre kontinenter
 • Lokal närvaro i nio datacenter på global nivå
 • Vi hanterar och hjälper 70 000 användare
 • Vi hanterar över 100 000 lagringsområden
 • Vårt globala lagringsteam hanterar över 8 petabytes data

Ingen investering, mer lagring.

Med STaaS så erbjuder vi dig möjligheten att skala din lagringsinvestering efter rådande behov, och tillsammans så skapar vi den lösning som är bäst lämpad för din långsiktiga affärsstrategi.  Genom vår STaaS-lösning så kan du flytta din IT-investering från hårdvara till en transparent affärsmodell där du betalar för det du använder. Detta ger dig istället möjligheten att lägga din budget på marknadsföring eller produktutveckling, vilket ger dig en konkurrensfördel.

Vi ger dig högkvalitativ lagring, på storföretagsnivå, för att stödja din affärskritiska data. Med tio års erfarenhet av lagringslösningar har vi blivit experter på att designa lösningar som är skräddarsydda för din affär. Är du redo att minimera risker, och sänka kostnader?

Välkommen till ELITS – Another kind of Storage.

En lösning som stödjer dina affärsmål

 • Förutsägbar kostnad
 • -Enkelt att skala upp eller ned
 • Ingen initial investering
 • Tydlig överblick av användande
 • Ekonomisk skalbarhet

Experter med tio års erfarenhet av lagringslösningar.

Ett behov för mer lagring är vanligtvis ett tecken på att det går bra för ditt företag, fantastiskt! Men vid en viss punkt, när dina datavolymer växer, så måste du ta en time-out och utvärdera din lagringsinfrastruktur. Är lösningarna i linje med dina nuvarande och framtida affärsmål? Existerar det osäkerhet kring datamigrering? Har du tillräckliga system för disaster recovery och back-up? Vad blir konsekvenserna av ett single point failure? Har du behov för co-location? Det kanske är dags hitta en lösning som minimerar risker, och ger ökad ROI?

Med tio års erfarenhet av lagringslösningar så har våra konsulter expertisen att transformera dina existerande lagringslösningar till en lösning som är i linje med dina affärsmål. Det spelar ingen roll om du är en start-up, i en tillväxtfas eller ska expandera globalt, våra konsulter kan erbjuda stöd under alla faser av din affär. Med våra konsulttjänster inom lagring, datamigrering, co-location, disaster recovery eller back-up så får du tillgång till de experter som din IT-funktion behöver för att framtidssäkra din affär.

Kvalificerade konsulter inom lagring.

 • Experter med tio års erfarenhet från lagring
 • Förståelse för både IT & affär
 • Vi förbättrar din existerande lösning
 • Erfarenhet från globala lagringslösningar
 • Helt hårdvaruoberoende

Relaterade tjänster

IT Drift & Support.

Vi är stolta över att våra support- och drifttjänster alltid baseras på långsiktiga samarbeten tillsammans med dig, kunden.
Vi förstår förändring, vi förstår dina behov

Molntjänster

Vill du ha möjligheten att anpassa och utvärdera din IT-investering på daglig basis?
En molnlösning som anpassar sig efter dina behov.

Prata med en expert

Ring oss

+46(0)10-20 99 400

Bli kontaktad

Vi kontaktar dig.

Find out more!

Challenges and trends

Specifik länk till passande artikel i bloggen. This theme does everything you could possibly want it to do and not only that, it is beautifully designed and extremely intuitive to use. En passande länk.

What our customers say

En cita-snurra ska in här. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. En passande länk.

Why ELITS?

Primary storage, archiving, business continuity. You can rely on our technically brilliant team of consultants to offer objective and strategic advice and to design a cost-effective and flexible storage solution that's right for your business. En passande länk.