Linköping, Sweden, 14 januari, 2018 - ELITS är kända för att locka duktiga medarbetare med mycket driv och engagemang och denna gång är inget undantag. Vi har nu glädjen att meddela att Börje Berg blir ansvarig för verksamheten i Stockholm.

Den familjära känslan och den dynamiska miljön med olika nationaliteter, åldrar och kulturer var det som var avgörande för mig, därför har jag valt att arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare.


Börje.

ELITS har de senaste åren haft en stark tillväxt och förstärker nu ledningen med Börje Berg. Börje tillträder rollen som ansvarig för verksamheten i Stockholm, för att förstärka ELITS position och tillväxt i Stockholmsområdet.

Börje har en har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med att attrahera, rekrytera och utveckla IT-konsulter. Börje, som har mer än 25 års erfarenhet inom konsultbranschen och kommer närmast från egen verksamhet. Innan dess har Börje haft olika roller både som ledare och Key Account Manager bl.a. på Martinsson Informationssystem, Entra Data, Financial Systems och Emric. Börje har en värdefull helhetssyn på vad som är viktigt för att nå framgång i konsultbolag då han tidigare har arbetat både lokalt, nationellt och internationellt.

– Det lokala tänket, att man sitter bredvid kunden och inte mittemot, samt att man genuint månar så mycket om sina kunder och medarbetare ligger mig varmt om hjärtat. Att bygga ett framgångsrikt företag med en stark värdegrund som genomsyrar allt inom bolaget kräver otroligt duktiga konsulter och ledare. Den familjära känslan och den dynamiska miljön med olika nationaliteter, åldrar och kulturer var det som var avgörande för mig, därför har jag valt att arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare.
Det är med stolthet och stor entusiasm jag tar mig an uppgiften att få vara ansvarig för verksamheten i Stockholm. Våra medarbetare och kunder kommer att kunna dra nytta av de kunskaper och erfaren- heter som jag förvärvat i mitt yrkesliv. Jag ser stora möjligheter att ytterligare utveckla vår position till en ledande leverantör av IT-specialisttjänster med smarta lösningar som effektiviserar våra kunders IT-miljö. Det skall bli oerhört kul att tillsammans med mina kollegor på ELITS få vara med att fortsätta utveckla verksamheten, och samtidigt bibehålla den familjära känslan, säger Börje Berg.

–Börje är en strategisk och viktig rekrytering för oss och vi är glada att välkomna Börje i laget. Att valet föll på Börje grundar sig på hans breda kompetens och erfarenhet inom ELITS viktigaste verksamhetsområden. Att Börje nu är ombord hos oss är verkligen en tillgång, både då han är väletablerad i branschen men också för vår utveckling framåt. Med Börjes energi, driv samt goda branschkännedom kommer han att kunna bidra i verksamheten från dag ett, säger Olle Hasselblad, VD.


Varmt välkommen säger vi till Börje!

Hur kom det sig att du valde ELITS?
Jag har följt ELITS tillväxt med intresse och respekt. Att bygga ett framgångsrikt företag med en sådan otroligt stark och förankrad värdegrund som genomsyrar allt inom bolaget kräver otroligt duktiga kollegor. Trots att man är ett globalt företag så är det den familjära känslan som var det som var avgörande för mig – därför väljer jag att arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Vad ser du mest fram emot?
Att i en öppen och familjär och prestigelös miljö medverka till att utveckla mina kollegor, ELITS kunder och mig själv.

Vad kommer du främst fokusera på?
Att med min erfarenhet som både kund och leverantör inom infrastruktur och mjukvara arbeta med att utveckla och bredda vårt erbjudande till våra befintliga kunder och givetvis verka för att bredda vår kundbas.

Vad kommer du att tillföra?
Mycket energi och stor öppenhet för att våga utveckla oss och våra kunder. Och lite humor hoppas jag.

Varm välkommen till ELITS!
Tack!


För mer information, kontakta

Roger Haraldsson, informationsansvarig.
Telefon 073-359 0240, roger.haraldsson@ELITS.com.