Efter 13 år i Mjärdevi flyttar ELITS sitt globala huvudkontor till nya, bättre kontorslokaler mitt på Ågatan i centrala Linköping, i gamla sparbankshuset mitt i linköping city. Flytten är ett resultat av att ELITS expanderar och nu tar nästa steg i tillväxtresan. Med de nya lokalerna ökar samordningen och förutsättningarna för nya, kreativa lösningar i skapandet av framtidens it-lösningar.

– Vi är glada att flytta in i ett toppmodernt kontor som är väl anpassat till våra behov när vi fortsätter att växa. Det nya kontoret kommer att spela en viktig roll när vi tar ELITS till nästa nivå. /Olle Hasselblad, VD.

Varför nytt huvudkontor?
– ELITS är inne i en tillväxtfas och efterfrågan på våra tjänster och lösningar är mycket stark. Vi startade arbetet med att hitta en lokal mer anpassad till våra behov för ett år sedan. Vi ville titta på nya möjligheter till hur vi kan utveckla vår mötesplats för medarbetare, kunder och partners.

Varför lämnar ELITS Mjärdevi?
– Att vi lämnar Mjärdevi beror på att vi helt enkelt vill vara nära både våra konsulter och våra kunder. Mjärdevi både har och kommer alltid vara speciellt för ELITS – det var i Mjärdevi allt startade och jag vill passa på att skicka ett stort tack till Mjärdevi säger Fredrik Wikberg som är kontorschef för ELITS i Linköping.

Du hittar oss som vanligt på våra vanliga telefonnummer och mailadresser såklart men vår fysiska adress blir ny. Titta in hos oss på Ågatan 29 och låt dig bli inspirerad av både vad våra IT-lösningar kan göra och vår nya arbetsmiljö!

– Det ska bli mer än bara en arbetsplats, det ska bli en mötesplats där våra medarbetare och kunder kan bli inspirerade att tänka nytt och annorlunda /Fredrik Wikberg.

Vi kan självklart lova en inflyttningsfest på vårt nya huvudkontor då vi är i ordning och inflyttade färdigt. Vi återkommer med mer information kring detta under våren.

Tack till er alla som följer oss och hjälper oss på vår resa – Nu kör vi mot nästa nivå!


För mer information, kontakta

Roger Haraldsson, informationsansvarig.
Telefon 073-359 0240, roger.haraldsson@ELITS.com.